Nyaralás képekben I. rész

2009.06.19. 01:23

Balatoni pihenésünket a kirándulás jegyében töltöttük, mivel a strandoláshoz kicsit hideg volt a víz. De így legalább kipróbálhattuk a kölcsön hátihordót. És el is határoztuk, hogy kell egy saját, és megyünk majd hegyen-völgyön, mert Vendel annyira élvezte, és persze mi is. Első nap a Koloska-völgyben túráztunk Bfüred fölött. Nagyon szép hely a völgyből is, fentről is, bár a vaddisznók mellett majdnem elmentem, távolról tuskóknak nézve őket, csak amikor megmozdultak kaptam elő a gépet.

 

 

Kisfaludy Strand, Bfüred

Anya nézd, repülő!

De a vödrömet hová is tettem?


Hú, de hosszú...

Hú, de hideg...

A bejegyzés trackback címe:

https://vendel.blog.hu/api/trackback/id/tr31194622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eborcsa 2009.06.19. 22:12:22

hát hello új blog:) nagyon szépek a képek, és szerintem is tök jó csigaházzal a hátunkon kirándulni (meg síelni:), a mi gyerekeink is nagyon szerették/szeretik, bár lassan sajnos vége ennek a korszaknak is...
süti beállítások módosítása