Petrára várva...

2010.01.08. 16:46


... így ültek a fiúk a lépcső tetején. Miután megérkezett Petra, kezdetét vette a játékok leosztásáért folytatott harc, amiben egy ideig a pénztárca volt a főszereplő,

'Levi, add vissza!'

 

majd szerepet kapott a fúrógép és a labdáskosár, és sajnos egy csörgő is ami Petra fején koppant Vendel keze által (nem láttuk csak Vendel elmondása alapján rekonstruáltuk az eseményeket), de egy idő után Vendel gondolatai csak az ebéd körül jártak.

Levi még inkább játszott volna kicsit.

Végül mindeki asztalhoz ült, nem meglepő módon Vendel volt az élenjáró a kanalazásban, de állítólag önmagához képest a két rosszevő is jól evett.

Mi pedig azt várjuk, hogy Petra öccse megszülessen, ami gyakorlatilag bármelyik percben megtörténhet, így valószínűleg utoljára láttuk Petrát egykeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://vendel.blog.hu/api/trackback/id/tr671657123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása